Üzemeltető: Blogger.

#Illatgardrób | Victoria's Secret

Victoria's Secret

Lassan, de biztosan górcső alá kerül az összes parfüm ebből az illatcsaládból - a legutolsó előtti a Pure Daydream, ami egy könnyed, tavaszi-nyári illat.

Illatkompozíció, Illatjegyek: virágos-gyümölcsös; | Fejjegy: orchidea, ribizli 

Megjelenés éve: 2010 környéke
Az általam próbált darab kiszerelése: 30 ml

parfüm

A kompozíció a maga két darab illatjegyével nagyon minimál, ugyanakkor mégis könnyed, édes (de nem túlzottan) és gyümölcsös. Nagyon friss, kellemes illatocska ami lágyan körbeleng, de nincs nagy hatósugara. Tipikusan egy "biztonsági játékos" kompozíció, amitől jó kedve támad az ember lányának. Egy kicsit hasonlatos az Escada parfümökhöz a gyümölcsössége miatt, így aki szereti őket, de megterhelő lenne a pénztárcájának az áruk, nyugodtan szaglássza meg ezt a darabot, szerintem szeretni fogja. :)

Én általában könnyed, hétköznapi illatként használom: egy városba berohangáláshoz, ügyintézéshez, vagy egy olyan munkanapra, amikor valami kis gyümölcsös frissességre vágyom. A tartóssága sajnos nem a legjobb, 2-4 órát bír ki maximum, eközben folyamatosan bőrközelivé halványul.

Pure Daydream

Összességében egy gyümölcsös, friss, könnyed, nem-lehet-vele mellényúlni darab: nincs benne semmi csavar, semmi extra, mégis jól esik - bár kedvenc lett ez is, de a Sheer love-ot nem tudja nálam überelni.

>> A blogon az alábbi Victoria's Secret parfümteszteket találjátok még: <<


BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:
Drogériák (Müller, Rossmann), valamint a Notino webáruházban, ahol a 30 ml 3.230 Ft.